INFO VERENIGINGEN ACTIES

Eurospar Halen verdeelt 7.000 euro aankoopcheques onder verenigingen van Halen. Wij bieden alle verenigingen de kans om extra aankoopcheques in kas te hebben. Dankzij Spar Halen maken ze meer mee. Elke vereniging kan zich inschrijven voor onze steunactie. 

Aan de uitgang van de winkel zal een grote brievenbus staan waarin elke vereniging die zich inschrijft een plaatsje krijgt. Tot 31 december 2018 kan elk lid van uw vereniging zijn of haar kasticket deponeren in deze brievenbus. 

Op het einde van het jaar tellen wij de bedragen op van al de kastickets die verzameld zijn in uw plaatsje in de brievenbus. 0.5% van het totaal verzamelde bedrag zet Spar Halen om in een aankoopcheque voor de clubkas van uw vereniging.

Verenig uw leden en motiveer ze om te winkelen in Spar Halen en op deze manier uw clubkas te vergroten. Breng onderstaand inschrijvingsformulier zo snel mogelijk ingevuld binnen in de winkel of stuur het op naar Spar Halen, Singellaan 20, 3545 Halen. Meer vragen? Bel naar 011/341059 en vraag naar Tine.

U kan ook promotie maken voor uw vereniging door middel van uw activiteiten of acties te laten verschijnen op in onze sparfolder. Bovendien zal dit ook getoond worden op het TV scherm in de winkel. Uw vereniging zal op deze manier zowel aandacht krijgen in de sparfolder als in de winkel zelf! Gelieve uw acties tijdig door te mailen naar tine@bostijn.be


Uw succes is ons doel!
Met vriendelijke groeten,
Luc en het ganse Sparteam